Noa Group: Poziv na saradnju Istaknuto

11 Apr 2017

NOA Group izdala je poziv za saradnju i obavještenje za javnost, koje prenosimo u cijelosti:

Ukoliko želite postati ovlašteni distributer NOA pametnih telefona, Noa Group vam daje mogućnost za saradnju! Pozivamo sve multibrand shopove mobilnih telefona da se priključe NOA porodici, i postanu jedan od ovlaštenih distributera NOA branda na području Bosne i Hercegovine!

Noa Group s ponosom ističe činjenicu da posjedujemo regionalnu autorizaciju branda za prvi regionalno osmišljeni pametni telefon!

Portfolio NOA Group-a se sastoji iz četiri linije:

  1. Noa Mobile- Noa smartphone (linija Core i Element)
  2. Noa Line - Noa dodatna oprema
  3. My Tab - Noa tableti
  4. E-Blue - gaming oprema

Vjerujemo da će te među našim linijama proizvoda pronaći uređaje koji zadovoljavaju potrebe najzahtjevnijih kupaca. Ukoliko imate dodatnih pitanja, naše ljubazno osoblje vam stoji na raspolaganju svakim radnim danom od 08 do 17h, i subotom od 09 do 15h.

Obavještenje za javnost

Obavještavamo cijenjene kupce i distributere da je NOA Group jedini ovlašteni uvoznik i distributer NOA branda. NOA Group ima regionalnu autorizaciju branda, i kao takav, jedini polaže pravo na veleprodaju NOA uređaja.

Na NOA proizvode dajemo garanciju do 24 mjeseca, te posjedujemo svoj servisni centar, kao i svu potrebnu aparaturu i opremu za servisiranje. Kada su u pitanju dijelovi za servisiranje Noa uređaja napominjemo da iste možete naći isključivo kod Noa Group.

Apelujemo na sve potencijalne kupce da NOA brand kupuju samo i isključivo direktno u NOA centru, ili kod NOA ovlaštenih distributera, jer im u suprotnom garancija neće biti priznata!

Također se obraćamo svim partnerima distributerima, postojećim, ali i potencijalnim, da nabavku NOA uređaja za daljnju distribuciju vrše isključivo putem NOA Group-a, jer jedino tako možemo garantovati ispravnost i originalnost uređaja, kao i valjanost garancije!

NOA Group

 

Ocijeni
(0 glasova)

RTV IZ-e "BIR" je institucija koja se bavi proizvodnjom radijskog i televizijskog programa.

Žiro račun:

RTV IZ BIR d.o.o.

141 001 000 529 1515

BBI d.d. Sarajevo