Logo
Print this page

Turistička zajednica KS predstavila novi vizualni identitet i web stanicu

, Published in Magazin

Turistička zajednica Kantona Sarajevo predstavila je novi vizualni identitet i web stranicu www.visitsarajevo.ba.

Internet stranica Turističke zajednice Kantona Sarajevo donosi veliki broj priča o ljepotama grada, životu, prirodi i bogatom kulturno-historijskom nasljeđu koje Sarajevo čini muzejom pod otvorenim nebom.

Kako navode iz Turističke zajednice KS, postoji jako malo gradova koji na tako malom prostoru mogu ponuditi toliko zanimljivosti kao Sarajevo.

Tako će i slogan, odnosno pozdravna poruka na web stranici Turističke zajednice Kantona Sarajevo pri svakoj posjeti ispričati novu priču o Sarajevu, gradu u kojem “svi ima svoju priču i u kojem ništa nije slučajno”.

Saopćeno je da je web stranica koncipirana na način da posjetioce pričom i multimedijalnim sadržajem vodi na putovanje kroz sarajevske općine i naselja u različitim vremenskim periodima s jasnom porukom: “Kada god odlučite doći u Sarajevo napravili ste pravi izbor”, jer Sarajevo ima svoju specifičnu gravitaciju, tako da jedna posjeta veoma često znači početak trajnije vezanosti za ovaj grad i njegove ljude.

Projekat je realiziran u saradnji sa Ambasadom Švicarske u Bosni i Hercegovini, saopćeno je iz Turističke zajednice Kantona Sarajevo.

(FENA)

Rate this item
(0 votes)
Twitter Facebook YouTube

implemented by Ark@WEB