Logo
Print this page

Poziv umjetnicima i autorima za učešće u programima "Marš mira 2018"

, Published in Društvo Featured
Marš mira - Čas historije u prvom kampu, (Liplje, 2017) (Radio BIR Arhiva) Marš mira - Čas historije u prvom kampu, (Liplje, 2017)

Organizacioni odbor za obilježavanje 23. godišnjice genocida nad Bošnjacima "Sigurne zone UN-a" Srebrenica i Pododbor "Marša mira 2018" objavili su poziv svim zainteresovanim autorima i umjetnicima, koji u svom umjetničkom i autorskom opusu posjeduju video sadržaje, knjige, filmove ili druge vrste umjetničko-dokumentarnih sadržaja, da se do 01.07.2018. godine prijave za učešće u programskim sadržajima "Marša mira 2018".

U prijavi je potrebno dostaviti potpune podatke o autoru, kao i dio sadržaja za koji autor smatra da bi bio prikladan za prikazivanje – izvođenje u programskim sadržajima Marša mira. 

Zainteresovani autori se mogu prijaviti na e-mail adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Pododbor za Marš mira će sve dostavljene prijedloge pregledati, a prijavljene autore kontaktirati u najkraćem vremenskom roku, navodi se u pozivu koji potpisuje predsjednik Organizacionog odbora, zamjenik načelnika opštine Srebrenica Nermin Alivuković.

Odabrani sadržaji će biti predstavljeni u programima "Marša mira 2018" koji se održavaju u kampovima prenoćišta "08. juli - Liplje (Zvornik)" i "09. juli - Mravinjci (Konjević Polje)".

 

Rate this item
(1 Vote)
Twitter Facebook YouTube

implemented by Ark@WEB